Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan "Zuhal Topal'la" programına (bugün) Serkan'ın, Esin'den ayrılık kararı damga vurdu.
 
Geçtiğimiz gün aralarında yaşanan gerginliğin ardından Serkan ve Esin çifti bugün canlı yayındaydılar. Serkan; "Ben bugün locaya oturmak üzere buraya geldim" derken Esin, aralarında yaşanan olayın iç yüzünü anlattı. 
 
Serkan'ın kendisini çok sıktığını söyleyen Esin; "Kız arkadaşlarımla dışarıya çıkmak istedim. Serkan ısrarla izin vermedi, ben de haber vermeden çıktım. Bulunduğumuz ortamda bir erkek arkadaşımız da vardı. O erkek arkadaşımızla çektirdiğim normal bir fotoğraf Serkan'a gönderilmiş. Olayların bu noktaya gelmesinin nedeni bu" dedi. 
 
Serkan ise; "Ben o kız arkadaşlarını tasvip etmediğim için gitmesini istemedim. Esin'i, onlardan zarar göreceği konusunda uyardım. Dinlemedi, bana yalan söyleyerek gitti. Giderken, bunların olacağını düşünmen gerekirdi. Bana yalan söyledi. Güvenimi kırdı. Bu ilişki bitti. Ben locaya oturmak istiyorum" dedi.
 
Serkan, Esin'in özür dilemesi karşısında dahi geri adım atmayarak, locaya oturdu. Gözyaşlarına boğulan Esin'i,  Zuhal Topal teselli etti. 
 
Zuhal Topal'ın; "Serkan, sen şimdi locaya oturup talip mi göreceksin? Bu durumu hiç doğru bulmuyorum" sözleri üzerine Serkan, sessiz kaldı.